Opel Astra Coupé 2.2i-16V (2001)
Uitvoering | Astra Coupé 2.2i-16V |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2001 |
Wat ik minder vind aan de auto is de ruimte voor lange mensen zoals ik. Het dak zit namelijk lager dan een normale astra. De stand van de pedalen vind ik ook minder maar dat is opel... de ruitenwissers zijn klein maar dat is niet hinderlijk. Tevens zijn de remmen minder. Er is duidelijk fading aanwezig die niet zo maar te herstellen is. Deze zijn onderschikt voor de auto.
De auto is perfect voor op de snelweg. Zeer stil en snel voor de prijsklasse en grote van de auto. Ik schakel vroeg over meestal voor de 3500rpm. Op de snelweg cruisen met 3500rpm in 5 op de cruisecontrol is echt heerlijk!
Maar soms krijg ik jeuk in mijn rechtervoet en laat op de snelweg de versnelling in 4 staan wat resulteerd in zeer sportief gedrag tussen 100-195km/h. Mede door het koppel hoef ik dan niet terug te schakelen.
Rest mij nog te zeggen dat ik de lijnen van de coupé nog steeds echt schitterend vind maar dat de neus teveel normale astra is.