Opel Astra 1.6i Club (1999)

Opel Astra
Opel AstraOpel AstraOpel AstraOpel AstraOpel AstraOpel Astra - interieurOpel Astra - interieur

UitvoeringAstra 1.6i Club
Bouwjaar1999
Jaar van aanschaf2024

Eerste ervaring

Na een aantal jaren VAG hebben gereden terug naar opel, De Golf kreeg steeds meer problemen,maar had ook inmiddels 360000 km gelopen, motorisch 100%, vandaar ingeruild op een Astra van 99, Ik heb heel veel opels gehad dus weet een beetje wat je kan verwachten, het is mijn eerste G astra en moet na een week ervaring zeggen dat ie ondanks zijn 75 pk toch best kan meekomen met het verkeerd oftewel echt traag is ie niet, ok het is ook geen strepen trekker maar komt goed mee, hard rijden hoeft ie van mij ook niet.

Verder heeft ie alles wat de Golf ook had, voordeel bij de astra werkt alles bij de golf happerde er nog wel eens wat

paar kleine aandachtpunten

de schakkelaar van de spiegels is stuk
en de antenne kabel werkt niet, maar de auto is 25 jaar dus jah je kan ook niet alles verwachten
dus we gaan het beleven

PRIVATE LEASE Opel Astra