| Uitvoering | 5 SHS-H Premium |
| Jaar van aanschaf | 2026 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Omoda echt ellende
1 grote ellende auto kwa technische storingen
Omoda blijkt dus toch Chinese ellende
29 april jongstleden heb ik mijn Omoda 5 opgehaald. Ik dacht leuke auto voor weinig geld. Ik had de auto nog niet 1dag in mijn bezit en ja hoor de ellende begon storingen lane assist ga naar u garage. Dus de volgende dag ik ga naar de garage valt het dashboard uit. De verkoper had geconstateerd dat het dashboard uit was. Er werdt een monteur bij geroepen. De monteur leest de auto uit en zegt nou geen foutmeldingen. Terwijl ze het zelf hadden gezien. Ook de lane assist had de verkoper gezien dat die storing gaf. Toen het volgende probleem adaptief cruisecontrol camera deed het niet meer. Ik weet naar de garage en weer niet een storing in het systeem te zien. Nu anderhalve week geleden weer een storing nu een dms fout melding dat is het systeem die je kijkt of je wel oplet op het verkeer. En nu laatst rijd me vrouw me de auto valt het Dashboard uit en ze krijgt allemaal strepen te zien. Dan kom je bij de dealer en zegt vervolgens weer het staat niet in het systeem weg geschreven. Sinds een week staat jij bij de dealer en wat denk je nou we hebben ermee gereden geen storingen net of je het kan oproepen . Het komt te pas en te onpas. Dus denk na voor wanneer u aan zo een auto begint. Het is alleen maar ellende voor ons. Dan hoor je van de dealer niemand heeft er problemen nog mee gehad u bent de eerste net of ze zouden zeggen dat er meer mensen met problemen zijn. Nee dat zou ik zelf ook niet zeggen. Mensen denk na over deze Chinese ellende.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee