AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Nissan Qashqai e-Power N-Design (2024)

Uitvoering | Qashqai e-Power N-Design |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
3e Qashqai
Na een j10 en een j11 nu een j12.
Wat een verschil met de vorige( bj.2014 diesel) Heb voor de E power design gekozen( betere wegligging) , ben zeer tevreden over wegligging , gebruiksgemak , comfort heb ook het cold pakket er op zitten , brandstofverbruik , afhankelijk van wat voor soort ritten je maakt is 1 op 20 haalbaar .
Tot zover een zeer tevreden bestuurder.
9,5
PRIVATE LEASE Nissan Qashqai
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Nissan Qashqai MHEV 158 Xtronic Tekna Plus | PANORAMADAK | HEAD-UP DISPLAY | BOSE AUDIO | LEDER | MASSAGESTOELEN |
€ 40.945

Nissan Qashqai 1.3 MHEV Xtronic N-Connecta 158 pk / Nieuw Model / Facelift / Cold Pack / Trekgewicht 1800 Kg / Apple Carplay Android Auto / Lichtmetalen wielen 18“ / Draadloze telefoon lader / Adaptief cruise control / Rondomzicht camera /
€ 36.935

Nissan Qashqai 158pk MHEV Xtronic N-Connecta | Stoel, stuur en voorruitverwarming | Elektrische Achterklep | Head-up display | google integratie | Panoramadak |
€ 36.245
Autotest
Test: Nissan Qashqai e-Power - Doe maar gewoon, dat is beter
De Nissan Qashqai facelift is duurder dan de Toyota Corolla Cross, maar dat merk je - Vergelijkende
Op Zoek Naar
Voor zo weinig rijd je als een rapper: Escalade en Hummer voor €15.000