Nissan Qashqai e-Power N-Design (2024)

| Uitvoering | Qashqai e-Power N-Design |
| Versnellingen | 1, Automaat |
| Bouwjaar | 2024 |
| Jaar van aanschaf | 2024 |
| KM-stand bij aanschaf | 7 km |
| KM-stand laatst | 10.080 km |
3e Qashqai
Na een j10 en een j11 nu een j12.
Wat een verschil met de vorige( bj.2014 diesel) Heb voor de E power design gekozen( betere wegligging) , ben zeer tevreden over wegligging , gebruiksgemak , comfort heb ook het cold pakket er op zitten , brandstofverbruik , afhankelijk van wat voor soort ritten je maakt is 1 op 20 haalbaar .
Tot zover een zeer tevreden bestuurder.
Na 1 jaar in gebruik
1e onderhoudsbeurt na 1 jaar en 10000 km verder .
Heb geen problemen met de auto gehad , het gemidde brandstof verbruik komt uit op bijna 1 op 20 ( rustige rijstijl) waarbij ik op lange ritten , ook wel 1 op 22 haalde. Wel een tegenvaller vind ik de rekening van de eerste onderhoudsbeurt bijna 400 euro , vind ik wel een hoop geld .
Verders ben ik dik tevreden met deze auto .
PRIVATE LEASE Nissan Qashqai
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Nissan Qashqai 1.3 Mild-Hybrid 158pk Xtronic Tekna Plus
- 2024

Nissan Qashqai 1.3 MHEV Xtronic Tekna | LM velgen | Apple carplay | android auto | Clima
- 2025

Nissan Qashqai 158pk MHEV Xtronic Tekna | Google integratie | Stoel, stuur en voorruit verwarming | 360-graden camera | Pro-pilot |
- 2024

Nissan Qashqai en Nissan Juke gunstiger geprijsd voor lease

Test: Nissan Qashqai e-Power - Doe maar gewoon, dat is beter

De Nissan Qashqai facelift is duurder dan de Toyota Corolla Cross, maar dat merk je - Vergelijkende

AutoWeek 2025: Dit is de beste koop met benzinemotor