AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Nissan Qashqai e-Power N-Connecta (2024)
Uitvoering | Qashqai e-Power N-Connecta |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Wat een klasse!!
Rijden inmiddels 8 maanden in de Nissan E-power, heb nog nooit zo'n goede en comfortabele wagen gereden. Heb toch meerdere auto's gehad, o.a. Audi en Volvo.
Maar die kunnen helaas niet tippen aan deze Japanse klasse auto. Rijden ongeveer 5.2 liter benzine op 100 km. Bij koude periode ongeveer 5.8 liter op 100 km. En dan de rust die deze wagen uitstraald, je wordt er gewoon blij van. Het is een feestje om een lange afstand te rijden en dan genieten van de goede geluidsinstallatie op naar de volgende 15000 km
10,0
PRIVATE LEASE Nissan Qashqai

Nissan
Nissan Qashqai DIG-T 140 Acenta
€ 676

Nissan Qashqai 1.5 e-Power Tekna Plus BOSE PANORAMADAK 20" LUXE LEDER
- 2023
€ 35.450

Nissan Qashqai 1.3 Mild-Hybrid 158pk Xtronic N-Connecta | Cold Pack | Navigatie | 360-Camera | App Connect | Keyless
- 2024
€ 36.950

Nissan Qashqai 1.3 MHEV 160PK Xtronic Acenta | NAVIGATIE | TREKHAAK | ACC | KEYLESS | STOELVERWARMING |
- 2024
€ 30.900