Nissan Qashqai DIG-T 158 Tekna Plus (2024) #2

Nissan Qashqai DIG-T 158 Tekna Plus (2024)

UitvoeringQashqai DIG-T 158 Tekna Plus
Bouwjaar2024
Jaar van aanschaf2024

Niet verwacht

Nu ongeveer anderhalve maand in bezit de nissan qashqai 1.3 158 pk
autmaat tekna plus, ik zocht al een poosje een suv achtige auto en stuite op de nissan qashqai, modern uiterlijk, ook veel luxe, en een redelijk vlotte motor met ook een behoorlijke trekkracht van 1800 kg.
Eerst heel sceptisch over een automaat, had ik nooit gehad ,maar eenmaal de proefrit gemaakt was ik zeer enthousiast nooit verwacht dat het zo soepel rijdt, je merkt niets van versnellen of iets dergelijks.
De auto is zeer stil en comfortabel,
Een ruime kofferbak met meerdere indelingen, autostoelen zitten heerlijk en allebei elektrisch met geheugen voor bestuurdersstoel
Bose speakers aanwezig maar geluid is niet erg goed, niet tevreden daar over.,ga in toekomst kijken of ik het nog kan verbeteren.
Multimedia werkt goed en alles ook draadloos voor android auto en Apple carplay,ook een mooi digitaal dashboard.
Het verbruik valt redelijk te noemen denk ik voor dit formaat auto 1:16 ongeveer.
Tot nu toe heel tevreden, maar de tijd zal het leren.

PRIVATE LEASE Nissan Qashqai

Nissan