Nissan Qashqai DIG-T 158 N-Style (2022)

Uitvoering | Qashqai DIG-T 158 N-Style |
Bouwjaar | 2022 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Niet mijn auto...
Ongeveer twee maanden met deze auto gereden, was op zich prima. Waar ik volledig op afknapte waren die vermalijde en EU verplichte 'hulp' systemen. Paar voorbeelden: op een ruime brede weg met gescheiden rijbanen, gelukkig in de 50 km zone, gaat de auto ineens vol op de rem! En dat met een stel auto's achter me! Voelt niet fijn kan ik je vertellen.
Tweede en laatste voorbeeld: in mijn omgeving zij veel smalle dijkjes met alleen een streep aan de bermkanten.
Het is me een paar keer gebeurd dat de auto naar het midden van de weg trok terwijl daar tegenliggers aankwamen. Gevaarlijk! En let wel, in alle gevallen had ik de 'hulpsystemen' uit gezet! Enfin, al met al zeer gemengde gevoelens met de Qashqai, heerlijke en ruime auto maar de EU had zich er niet mee moeten bemoeien.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Nissan Qashqai

Nissan Qashqai 1.3 MHEV NAVI/360 CAMERA/ STOEL+VOORRUIT+STUURVERWARMING
- 2022

Nissan Qashqai 1.3 MHEV N-Connecta Facelift Model ACC / 360 Camera / Stoel-Stuur Verwarming
- 2022

Nissan Qashqai 158pk MHEV Xtronic N-Connecta | Stoel en stuurverwarming | Rondom Camera's | Adaptief cruise control | Verwarmde voorruit |
- 2024