Nissan Qashqai 1.5 dCi Connect Edition (2014)
Uitvoering | Qashqai 1.5 dCi N-Connecta |
Bouwjaar | 2014 |
Jaar van aanschaf | 2014 |
Lekkere auto met veel mogelijkheden en extra's. Je weet dat de bagageruimte beperkt is, dus daar moet men dan niet over zeuren. Waar wij wel ontzettend probleem mee hebben is de climate control. De temperatuur was in de winter veel te warm en moest worden uitgezet omdat het niet te harden was in de auto. Nu het buiten wat warmer begint te worden moeten wij de temperatuur op 16 zetten om enige verkoeling te verkrijgen. Als dat niet lukt gaat hij (met de hand) maar naar "low" en dan is het een rot herrie in de auto. Dus bij ons werkt de climate control onvoldoende en moeten wij te veel handelingen plegen wat niet hoort bij deze functie. Al 3x terug geweest en nu een gesprek gehad om ons ongenoegen verder kenbaar te maken. De dealer erkend het probleem en heeft andere dealers om ervaringen gevraagd + Nissan-Nederland benaderd. Wij wachten af waar Zeeuw & Zeeuw c.q. Nissan-Nederland mee komt!? Is dit voor meer mensen herkenbaar???
PRIVATE LEASE Nissan Qashqai

Nissan Qashqai 1.2 Connect Edition Automaat / Navigatie full map / Panorama dak / 360 Camera / Cruise control / etc.
- 2016

Nissan Qashqai 1.2 Premier Edition Trekhaak Panoramadak Keyless Camera
- 2014

Nissan Qashqai 1.2 Tekna | 5deurs | Airco | Elek. pakket | Navigatie | Vol opties | Inruil mogelijk
- 2014