Mitsubishi Outlander PHEV Instyle+ (2014) #10
Uitvoering | Outlander PHEV Instyle+ |
Bouwjaar | 2014 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Nieuwe rijder Mitsubishi Outlander Phev 2014
Sinds 30 mei, ben ik de eigenaar van een Mitsubishi Outlander Phev Instyle+ uit 2014, met 195k op de teller. Volledig dealer onderhouden en in goede staat gekocht bij de dealer in Waalwijk. Heel erg blij met de auto. Wat gemiste punten bij aflevering, maar die worden opgelost.
Tot nu toe dagelijks opladen. 1x thuis via het "normale" stopcontact en in de buurt (publiek aan de paal) van mijn werk voor de terugreis. Heen en weer zijn zo volledig electrisch mogelijk! (Dordrecht - Rotterdam vv)
De range na opladen, varieert nu tussen de 44km en 55km. De accu is niet nieuw. Tijdens aankoop wel het accu rapport gekregen.
-Battery current capacity: 33.2Ah
Ik was al een 2x Prius gewend, dus heb mijn rijstijl volledig weten aan te passen aan het rijden met dit type auto's.
Binnen de bebouwde kom niet harder rijden dan nodig, en als er niemand achter mij zit, lekker rustig cruisen. Op de snelweg reed ik met de Prius altijd op de cruise control 95km/pu. De Outlander zet ik op 100/105. (Wijkt meer af dan de Prius op GPS) Geen gehaast en gewoon rustig cruisen en goed anticiperen.
Graag zou ik nog wel een aantal aanpassingen aan de auto willen doen:
1. Dakraam en ramen automatisch laten sluiten.
2. Andere headunit
3. Aanschaf privacy shades
4. Aanpassen verlichting naar LED. Binnenzijde al aangepast.
Voor nu genieten van de auto!

Mitsubishi Outlander 2.0 PHEV Executive Edition CAMERA NAVI ECC
- 2014

Mitsubishi Outlander 2.0 PHEV Instyle 4WD AUT. | navigatie | cruise control | leder interieur | schuif-/kanteldak | trekhaak
- 2013

Mitsubishi Outlander 2.0 PHEV Instyle ORG NL PANO LEDER TREKHAAK CAMERA STOELVERW
- 2013