Mitsubishi Outlander PHEV Instyle+ (2013) #28
Uitvoering | Outlander PHEV Instyle+ |
Bouwjaar | 2013 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
Na 10 jaar tevreden afscheid genomen
Deze auto hebben we 10 jaar gehad, en ingeruild omdat we volledig elektrisch wilden. Destijds gekocht om fiscale redenen, het was een van de eerste PHEV’s. We hebben er enorm veel plezier van gehad. Niet bijzonder luxe, niet bijzonder, maar uiterst betrouwbaar: nooit ooit maar een defect mee gehad (behalve dat ik zelf ooit de accu’s heb gemold op een varkensrug…).
De accu werd wel minder: waar we in het begin 30km elektrisch konden, was dat op het eind in de winter 20 en in de zomer 30. En op benzine rijden is niet echt zuinig, hoewel we toch op langere afstanden 1:12 konden halen.
De auto is nu dus 10j en heeft 154.000 op de teller. Wie hem aanschaft kan er, denk ik, nog vele jaren probleemloos mee rijden.

Mitsubishi Outlander 2.0 PHEV Executive Edition CAMERA NAVI ECC
- 2014

Mitsubishi Outlander 2.0 PHEV Instyle 4WD AUT. | navigatie | cruise control | leder interieur | schuif-/kanteldak | trekhaak
- 2013

Mitsubishi Outlander 2.0 PHEV Instyle ORG NL PANO LEDER TREKHAAK CAMERA STOELVERW
- 2013