Mitsubishi Outlander 2.0 ClearTec Instyle 2WD (2013)

Mitsubishi Outlander
Mitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi Outlander IIIMitsubishi Outlander IIIMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi Outlander III

UitvoeringOutlander 2.0 ClearTec Instyle 2WD
Bouwjaar2013
Jaar van aanschaf2013

Eerste ervaringen

Ik heb de auto nu 3 weken en ik moet zeggen dat hij erg goed bevalt. Als eerste de automaat: dit was even wennen vanuit een handgeschakelde, maar binnen een week blijft je linkervoet vanzelf al staan.De auto schakelt bijzonder vloeiend door. (traploos) en rijdt daardoor heel rustig, zeker in de eco-stand. De auto vermijdt dan de hogere toeren en rijdt wat zuiniger.
De 1:14 haal ik echter nog niet, dit komt wellicht ook doordat wij veel kortere stukken rijden en deze januari ook wel behoorlijk koud is. Helaas blijf ik nu nog op 1:10 hangen.

De auto is bijzonder stil, zeker in vergelijking met mijn vorige Peugeot 807. De 2300 toeren bij 120kmh zijn heerlijk t.o.v. de 3500 van de Peugeot.

Een boekje voor de navigatie/radio ontbreekt nog dus hier ben ik nog wat aan het zoeken. Vaak even wennen omdat je bij sommige knopjes moet "dubbelklikken" om het te laten werken (achterklep, telefoon) en het duurt soms even voor je daar achter bent.
De stoelen met leren bekleding ziet er heel netjes uit en zitten erg goed. De stoelverwarming is in deze dagen ook heel prettig.
Tot nu toe nog geen nadelen kunnen ontdekken en ben er behoorlijk mee in mijn sas.

7,5

PRIVATE LEASE Mitsubishi Outlander