Mitsubishi Grandis 2.4 Intense (2005)
Uitvoering | Grandis 2.4 Intense |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
De Grandis is een heerlijke comfortabele auto om in te rijden. In het begin even wennen aan de grootte. Hij is aangeschaft vooral vanwege de ruimte (3 kinderen). De ruimte met 4 volwassenen en drie kinderen is goed te noemen. Vooral de combinatie automaat en cruise control vind ik zeer handig. Benzineverbruik van 1 op 11 is te halen, en is vind ik voor een 2.4 liter motor acceptabel. (zie wel mijn verbeterpuntje m.b.t. diesel). Ook de in een mum van tijd om te klappen achterste stoelen zijn handig en schept veel ruimte. Overigens vind ik de bagageruimte met opstaande stoelen ook nog vrij fors. Opmerkingen over het gebrek aan rechtuitstabiliteit vind ik niet herkenbaar.
Verbeterpuntjes aan de auto:
-de armsteun had wat langer mogen zijn
-de benzinetank had wat groter mogen zijn
-het benzinelampje mag wat later aan gaan, nu kan ik nog 150 km rijden als het lampje gaat branden
-een diesel (komt dit jaar uit) en dan ook een automaatversie (komt niet uit) vind ik voor dit soort auto"s een must, ik zou hem hier zo voor inruilen.
Geen