Mitsubishi Grandis 2.4 Intense (2005)

Mitsubishi Grandis
Mitsubishi GrandisMitsubishi GrandisMitsubishi GrandisMitsubishi GrandisMitsubishi GrandisMitsubishi GrandisMitsubishi Grandis - interieurMitsubishi Grandis - interieurMitsubishi Grandis - interieurMitsubishi Grandis - interieur

UitvoeringGrandis 2.4 Intense
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2010

Probleemloze Senelwegtrein en bebouwde komracer

Tja qua uitrusting heb je hier voldoende aan. Je kunt meer uitrusting opties krijgen bij andere merken, maar het gaat ook vooral om de rijervaring en die is in de Grandis flawless.

Alles in deze automaat doet het zoals het doen moet. Motorisch gezien heb je voldoende power (165pk-211nm) en je trekt er menig lichter karretje met gemak uit bij de stoplichten. Dit veroorzaakt echter wel een kolk in de benzinetank.

Ik rijd nu in een Renault Laguna uit 2003 omdat ik en mijn vriendin uitelkaar zijn en we de Grandis hebben verkocht. Dit om de opbrengst te delen en van mijn deel heb ik een Laguna gekocht. Dan blijkt hoe verwend we zijn geworden op autogebied, want de Grandis is gewoon een aantal klassen hoger qua rijervaring. Ik ben echter tevreden, want de Laguna doet het verder goed.

Deze Grandis is een 7 zitter waarbij de laatste zitrij in de bodem weggeklapt kan worden, waardoor een behoorlijke laadvloer ontstaat.

Wil je met een groot gezin op vakantie of gewoon ergens naartoe rijden, dan kun je ook nog eens veel bagage meenemen. Je komt uitgerust aan want daar is de auto op gebouwd. Zonder trillingen of schokken, alles verloopt even soepel en de airco houdt je koel.

Een aanrader voor wie brandstofkosten, hogere wegenbelasting en verzekering van minder belang zijn.

6,5