Mitsubishi Grandis 2.4 Insport (2007)
Uitvoering | Grandis 2.4 Insport |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Hele lange duurtest
Wat een fantastische auto's zijn het toch. Wij hebben deze Grandis in 2007 gekocht als vervanging voor een Grandis uit 2004. Dit omdat de eerste een 6 persoons uitvoering was en dit een 7 persoons. Wij gebruiken hem als tweede auto en voor de vakanties, ook met caravan van 1600 kg. Nu al 13,5 jaar en altijd probleemloos. Hij heeft zijn beurten altijd gehad en het enige wat (preventief) vervangen is, zijn de draagarmen achter. Dit blijkt een kwaal van dit type en deze waren na 10 jaar dan ook compleet verrot. Erg gevaarlijk en dit was wel een terugroepactie waard geweest. Voor de rest een ideale auto waar zoals gezegd nooit iets aan mankeert.
Wij hebben nog nooit zo lang met een auto gedaan, maar we willen hem, ook na de vele jaren nog steeds niet kwijt. Vorig jaar laten polijsten en polischen en dan staat er van buiten én van binnen weer een nieuwe auto.
Ze worden helaas niet meer gemaakt, mocht u een goed exemplaar te pakken kunnen krijgen, het is echt een aanrader!

Mitsubishi Grandis 2.4-16V Intense 7 zitter climatronic navigatie..GOED LEZEN EXPORT
- 2006

Mitsubishi Grandis 2.4-16V InSport AUTOMAAT 7-Persoons 165 PK. Zeer fijn rijdende auto !!! Onverwoestbaar !!
- 2007

Mitsubishi Grandis 2.4-16V InSport (Nieuwe APK)
- 2008