Mini Cooper S Chili (2002) #2
| Bouwjaar | 2002 |
| Jaar van aanschaf | 2005 |
| KM-stand bij aanschaf | 65.000 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Het is een lust voor je oog met al dat chroom. We hebben een Dark silver model met een wit dak en spiegels. 17 inch spoke velgen en dat is werkelijk mooi.
We hebben blauw/ zwarte leren bekleding, PDC(park Distance Control), 6 cd wisselaar, Xenon lampen, CLimate en een Sportonder + hij rijdt ontzettend stug niet normaal, ik heb zelf ook een 1 serie die is erg stug, maar die cooper s geeft alles door, het is dus geen comfort bak. We hebben deze wagen gekocht voor die glimlach op je gezicht, dat krijg je ook meteen.
Er zit een 1.6 Compressor in en het voordeel van een compressor is dat je geen turbogat hebt, want hij werkt altijd mee. De Mini is erg snel en boven de 4000 toeren heb je een extra versnelling. Je kan er haar scherp mee door de bocht. De 163 pk verveelt nog niet, mocht dit wel het geval zijn dan kun je hem altijd door Mini Club laten chipen naar 190 pk 245 nm voor € 250.
Het is echt kwaliteit en dat merk je typisch BMW.
Minpunten : geen en alles wat minder is neem je voor lief.
Update : We hebben de Mini laten chippen en dat merk je!! Wat is de Mini razend snel geworden niet normaal. De voorwielen hebben het er maar moeilijk mee vooral met een nat wegdek. Hij is nu verkocht , we hebben een Audi A4 3.0 Quattro
Geen!
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

De Mini Cooper van Wim Slagboom (68) zag bijna heel Europa: 'De blauwe blijft, dat staat vast'

Mini Cooper S (2004) - Op de rollenbank

Nu de New Mini ook al 23 jaar is: liever het late origineel of een vroege nieuwe?

Mini Cooper (2006) - 341.428 km - Klokje Rond