Mini Cooper Pepper (2004) #4
Uitvoering | Cooper Pepper |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Ik ben vanaf het begin van aanschaf erg tevreden geweest met mijn Chili rode Mini met zijn witte dak en spiegels. Verder heeft hij witte strepen op de motorkap en aan de onderzijde van de zijkant.
Hij rijdt lekker pittig (dit wel nadat hij is ingereden na ongeveer 1000 km). Het interieur ziet er erg netjes uit allen bij de standaard stoelen verschuif je nog wel eens als je een bocht met hoge snelheid neemt. Daar kan je wat aan doen door sport stoelen te nemen.
Het multifunctioneel stuurwiel is echt super en is ook gelijk veiliger je hoeft niet naar de radio te kijken als je b.v.: een nummer wil veranderen (je kunt je ogen op de weg houden).
De witte velgen zijn heel erg leuk bij een wit dak maar, ze zijn heel erg snel vies en je moet ze goed onderhouden. Na verloop van tijd krijg je zwarte puntjes in je velg van de remstof en die krijg je er niet meer uit das dan jammer. Ik was mijn auto elk weekend dus mijn velgen zijn nog erg schoon je moet het er maar voor over hebben.
Het interieur achterin kraakt wel een beetje en als je door de bocht gaat klapperen de gordels achterin tegen de zijkant dit geeft een uitermate vervelend geluid. Dit is op telossen door de gordels achterin vast te maken.
Conclusie: een leuke opvallende auto. Klein, degelijk en nog pittig ook.
- Na ongeveer 500 km olielek. Ben er mee naar de garage geweest daar hadden ze het druk dus moets hij er een dag blijven. Dit hebben ze goed op gelost ik kreeg een dag een andere Mini mee (Mini Cooper S Works echt geweldig) ze ontdekte daar dat het slangetje van de olietoevoer niet goed vast zat deze hebben ze vast gezet en de olie bij gevuld. Nu is het probleem weg.
- Klapperende gordels: op gelost door ze vast te zetten.
- Nummerplaat acht gaat krom staan. Ik heb hem al een keer vast laten plakken maar dat helpt niet. Ze gaan nu het frame van de nummerplaat vervangen.