Mercedes-Benz G 350 d (2020)

Uitvoering | G 350 d |
Bouwjaar | 2020 |
Jaar van aanschaf | 2021 |
G klasse naar tevredenheid gereden
Zomer 2021 was ik na mijn panamera ST op zoek naar een nieuwe panamera ST.
Bij Porsche Maastricht een zeer "goede"( dus niet) ervaring gedaan door een met jonge demo panamera ST silver GT proef te rijden. En met 3000km op de teller was ik meteen verkocht aan de auto. Nu nog even rond maken met de mannen van PC Maastrciht en ik zou wederom kunnen gaan genieten van 4 jaar rijplezier in een porsche.. echter.. na een week wachten op de offerte bleek dat men doodleuk de auto aan een ander had verkocht.. Geen PC Maastrict voor mij meer dus..
Waarop mijn echtgenote zei, wat zou je nu eens willen rijden..?
Ik antwoorde "ik wil wel een G klasse hebben ooit.."
Maar nadat ik al jaren op de wachtlijst stond bij MB voor een nieuwe G klasse Electric en die maar niet zou komen kwam ik plots deze diesel tegen.
Volle auto, met 6000km op de teller. Fabriekwagen uit Graz.
In Smaragdgroen wat mij betreft de mooiste kleur is. Namelijk zwart van buiten en als de zon schijnt een groene glans. Kosten van de krasvrije lak destijds.. 13K
Ik had geen andere keuze dan m maar te kopen.
En dan ga je tractor rijden... hoog zitten, sturen als een vrachtwagen en boven de 140km/h een geluid als in een turbine.. maar... wel massage in de stoelen haha.
Deze auto had echt alles!
Hij heeft ons overal zonder problemen naar toe gebracht. wintersport, zomervakanties, maakte niet uit.
De wagen werd dagelijks gebruikt door mij prive voor woon werk verkeer en was prima. met een verbruik van 14 liter / 100km. Het wasgeen spaarzame auto maar wel een opvallende supercar.
Toen de wagen 2,5 jaar in mijn bezit was wilde ik weer wat anders.
De wagen had 60000km gelopen en onderhoud zou niet uitblijven volgens de dealer dus besloot ik om hem weg te doen.
Met pijn in mijn hart was ie binnen een mum van tijd verkocht door de dealer aan een relatie van me.
Direct verkopen wilde ik niet daar er nog garanties op liepen en onderhoud zou zo via de dealer geregeld werden.
Nu maar wachten op de G electric die ooit in 2024/ 2025 op de markt gaat komen en waarvoor ik op de wachtlijst sta..
In de tussentijd maar iets kopen voor tussendoor dus.
dat werd een Mercedes e300DE 4 matic T model uit DE waarvan jullie mijn review ook kunnen lezen.