Mercedes-Benz E 280 4Matic Avantgarde Combi (2006)
Uitvoering | E 280 4Matic Avantgarde Combi |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Wat was het een geweldige auto!
Na de slurpende, versleten en veel te dure Cherokee wilde we iets degelijks. Het liefst Duits, 4WD en automaat. Het ging ons tussen de Volvo V70 2.5T AWD maar deze vond mijn vrouw niet mooi, de BMW 523i die ik geweldig vond rijden maar niet zo mooi vond en de Audi A6 3.2 FSI waar we allebei weg van waren maar waar ze heel weinig voor onze Jeep teruggaven. Dat werd heel erg moeilijk. Ondertussen ging onze jeep weer eens kapot en dus bracht ik weg naar de jeep/Mercedes/Chrysler garage. Toch even gekeken naar een E-klasse, die ik erg mooi vond. Ik heb er een mee naar huis genomen en aan mijn vrouw laten zien. Zij twijfelde wat ze er van vond, maar na een ritje was ze overtuigd.
We hebben dezelfde dag de auto besteld, en na 3.5 maand was hij binnen. De opties waren onder andere, stoelverwarming, elektrische stoelverstelling, grootbeeld navigatie, panoramadak, trekhaak, parkeersensoren, lederen bekleding, luchtvering en een elektrische achterklep.
De enige problemen die we met de auto hebben gehad waren een kapotte dynamo, een kapot knopje van de stoelverwarming en een storing met het navigatiesysteem. Toch hebben we na bijna 5 jaar de grote fout gemaakt om een GLK 350 CDI te kopen. De E was echt fantastisch!

Mercedes-Benz E-klasse Coupé 350 CDI Elegance
- 2009

Mercedes-Benz E-klasse W212 E 250 CDI Avantgarde Aut.-5 | 2e eig. | volledig gedocumenteerd | Youngtimer | Bijtellingsvriendelijk! |
- 2009

Mercedes-Benz E-klasse 350 CDI Avantgarde Schuifdak Memory Camera Harman Kardon Stoel verwarming/ventilatie Sideassist Elektrische achterklep Navi