Mercedes-Benz E 270 CDI Elegance (2003)

Mercedes-Benz E-klasse
Mercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasse - interieurMercedes-Benz E-klasse - interieurMercedes-Benz E-klasse - interieurMercedes-Benz E-klasse - interieur

UitvoeringE 270 CDI Elegance
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2003

Deze wagen geeft de berijder net zoveel rijplezier als z"n voorganger. Er is echter veel minder ruimte voor de passagiers in dit model dan in het vorige model.

Onbegrijpelijk dat Mercedes de wagen zo heeft mishandeld! Met onze opgroeiende kinderen (15 en 12) zijn we er echt ingestonken. In de veronderstelling dat de nieuwe E ook zoveel ruimte zou hebben als onze vorige, hebben we de bestelling geplaatst, na 9 maanden wachten bleek het met de ruimte erg tegen te vallen.

Ook heb ik met deze wagen in 1 jaar al meer defecten gehad dan in 4 jaar met de vorige.

Ondanks de fantastische rij-eigenschappen overwegen we nu och om de Benz aan de kant te schuiven en dan maar gelijk voor echt veel ruimte in een Voyager of Espace.

Ook jammer dat de APS50 niks kan met postcodes, dat is echt niet van deze tijd.

Carkit valt regelmatig uit.
Diverse rammeltjes (echt een noviteit voor Mercedes)
Airco krijgt de wagen niet zonder beslagen ramen.
Parktronic doet heel vreemd
Motor wil niet harder dan 40Km/uur