Mercedes-Benz C 180 Kompressor BlueEFFICIENCY Estate Avantg. (2010)
| Uitvoering | C 180 Kompressor BlueEFFICIENCY Estate Avantg. |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2010 |
| Jaar van aanschaf | 2010 |
| KM-stand laatst | 14.000 km |
Wat een fijne auto
Eind augustus de trotse berijder geworden van deze c klasse. Ik kan alleen maar onderschrijven wat vele voor mij al gedaan hebben. Het is een geweldige auto. Prima motor ben blij met het hoge koppel waardoor als je datwilt de auto schakellui kan rijden. Qua uitstraling? Natuurlijk heb ook ik alle clichés voorbij horen komen. Als ik een benz wil rijden bestel ik wel een taxi...... Dat boeit me. Qua ruimte met 3 opgroeiende kinderen is deze c natuurlijk geen topper, maar 90 procent van de tijd gebruik ik de auto toch in mijn eentje.
De uitvoering is de business edition met avantgarde, tenorietgrijs en een wegklapbare trekhaak. De avantgarde is in mijn ogen een betere keuze voor deze auto. Maar de eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik de ster op de kap wel mis. Dat is toch het ultieme benz gevoel. Het verbruik is zit tussen de 1 op 11 en de 1 op 12 . Nog geen enkel probleem gehad. Zal na de eerste beurt nog wat van me laten horen