Mercedes-Benz C 180 Estate Ambition (2016)
Uitvoering | C 180 Estate Ambition |
Bouwjaar | 2016 |
Van fossiel naar elektrisch
Heb de Mercedes aangeschaft op 22 juni 2016. Heb er tot nu toe een fantastische auto aan gehad, maar door alle reclame voor een elektrische auto hebben we deze week een proefrit gemaakt met een Tesla model 3. Een aparte belevenis heel snel, een kart, electrisch maarrr geen Mercedes. Het enige nadeel nu is dat de waarde van de Mercedes gedaald is naar 11.250 euro door de ANWB. Na een telefoontje mijnerzijds binnen 2 minuten opgetrokken naar euro 15,250 en bij aanschaf van een hybride rond euro 20000. Tesla. Ijvoorbeeld ruilt niet in. Denk dat ik voorlopig maar mijn trouwe Mercedes full optioneel blijf rijden.
PRIVATE LEASE Mercedes-Benz C-klasse

Mercedes-Benz C-klasse Estate AMG 63 S Edition 1 Designo Carbon Head Up Burmester Adaptive Dealer Onderhouden
- 2017

Mercedes-Benz C-klasse Estate 300 Prestige HUD|CAMERA|TREKHAAK|LED|ELEKTRISCHE STOEL|STOELVERWARMING|RIJSTROOKSENSOR|DODEHOEK DETECTIE
- 2015

Mercedes-Benz C-klasse Estate 180 Ambition AMG Automaat | Pano | Navigatie