Mercedes-Benz C 180 CGI BlueEFFICIENCY Estate (2010)

Uitvoering | C 180 CGI BlueEFFICIENCY Estate |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Ik heb de auto begin juli afgeleverd gekregen, in de kleur tenoriet grijs. Dit is een prachtige kleur. Ik heb de auto besteld in de business edition avantgarde.
Als extra's heb ik o.a. parkeersensoren, multicontourstoelen, command aps systeem, xenonverlichting en een wegklapbare trekhaak.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik tot op heden zeer tevreden ben over de auto. De stoelen hebben zeer veel instelmogelijkheden en zitten zeer prettig (zelf ben ik ca. 1,80 meter).
De trekhaak vind ik persoonlijk subliem en zeer netjes afgewerkt. D.m.v. een knop in de kofferbakruimte (keurig weggewerkt) kunnen de trekhaak en de contactdoos tevoorschijn gehaald en weggeklapt worden. Werkt fantastisch!
Het gehele commandsysteem voldoet aan alle verwachtingen. Wat ik persoonlijk zeer gemakkelijk vind, is dat ik alle muziek op een sd-card zet en geen gedoe heb met losse stekkertjes of I-pod aansluiting.
Ik heb bewust gekozen voor de handgeschakelde versie, daar ik het schakelen leuk vind. Ik moet zeggen dat ik daar tot op heden geen enkel moment spijt van heb. De bak schakelt zeer soepel en prettig.
De algehele rijervaring is geweldig. Wanneer ik meer kilometers gereden heb, zal ik mijn bevindingen aanvullen.