Mazda CX-5 SkyActiv-G 2.0 Skylease+ (2014)

Uitvoering | CX-5 SkyActiv-G 2.0 Skylease+ |
Bouwjaar | 2014 |
Jaar van aanschaf | 2014 |
Eerste ervaring
Ben nu 1,5 week eigenaar van een CX5. Bevalt tot nu toe erg goed, hoewel er nog (te)weinig tijd is geweest om een dag op pad te gaan en flink wat kilometers te rijden. Eerste indicatie van het gebruik is 1:11. Vind ik prima.
Alle extra's werken, hoewel ik de consistentie van alle piepjes nog niet door heb. Komt vast nog wel. De auto rijdt comfortabel en ook lekker pittig. Is wel geruststellend, want mijn vorige auto was gechiptuned naar 230PK, en ik had me op een grotere overgang voorbereid. Wel heb ik op hogere snelheid licht trillende spiegels, maar dit is niet zo storend als ik bij andere reviews lees.
Wel nog een vraag aan andere CX 5 rijders over het gebruik van de USB. Deze begint nadat de motor is uitgeschakeld weer bij het eerste nummer. Ligt dat aan bepaalde instellingen of moet ik er voor naar de dealer?
Volgende week wordt mijn vermogen ge-upgrade. Zal me daarna weer melden voor een nieuwe review.