Mazda 5 1.8 Executive (2008)
Uitvoering | 5 1.8 Executive |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Even slikken wanneer onze zo goed als nieuwe Mazda 5 ( nov.2008 ) een vreemd geluid geeft bij het sturen van scherpe bochten. Met nog een flinke tocht voor de boeg besluiten we de Mazda hulpdienst in te schakelen. Binnen 10 minuten staat deze bij onze auto. Na 100 meter lijkt het probleem al duidelijk : een steentje tussen de remschijven ? Rijdt u maar even naar de Mazda dealer in Den Bosch : daar kunnen ze het probleem waarschijnlijk zo oplossen. Net na sluitingstijd arriveren we bij Mazda van Berkel in Den Bosch. Geen enkel probleem. De auto wordt een brug op gereden: de wielen gaan eraf en de boosdoener wordt zichtbaar. Een klein steentje tussen de remschijven van het linkervoorwiel. Na een half uurtje staan we weer buiten. De auto rijdt en stuurt weer als een trein. Mazdadealer Van Berkel berekent niets en heeft geen behoefte aan onze gegevens. ( adres etc.). Dit is gewoon Mazda service zeggen ze. Tenslotte krijgen we bijna nooit een kans om iets te klussen aan een Mazda 5, want daar lijken nooit problemen mee. Hulde aan van Berkel en hulde aan de Mazda hulpdienst. Onze eerste Mazda bevalt tot nu toe uitstekend, maar we hebben er pas 5000 km mee gereden. In ieder geval is duidelijk dat de Mazda service meer dan uitsekend is.

Mazda 5 2.0 Katano *2e EIG !
- 2010

Mazda 5 2.0 Katano 7 Persoons Clima Stoelverwarming Trekhaak Rijklaarprijs Inruil Mogelijk!
- 2010

Mazda 5 1.8 S Clima, Mistlamp, Lichtmetalen velgen, 7 Persoons Bij de verkoop van gebruikte voertuigen door CD-Cars wordt geen standaard garantie verstrekt. De koper aanvaardt het voertuig in de staat waarin het zich bevindt op het moment van aankoop, Vo
- 2009