Lexus UX 250h Comfort Line (2020)
Uitvoering | UX 250h Comfort Line |
Bouwjaar | 2020 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
Na een jaar en 13000 km
Hier een tevreden UX-rijder. We rijden de auto ruim een jaar en 13.000 km. Het is geen super ruime auto maar hij voldoet prima voor onze twee persoonse situatie. Een enkele keer gaat de bank plat en ik moet echt nadenken of er überhaupt al een keer iemand achterin heeft gezeten. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid en dan liefst nog een beetje exclusief. Het gemis aan ruimte compenseert de UX voor mij met exclusiviteit.
Over de rijeigenschappen en het comfort ben ik meer dan tevreden. Met de ervaring die ik nu met de UX heb zou ik in dezelfde klasse opnieuw voor een UX kiezen.
Ik ben heel tevreden over de rijeigenschappen. Het is vooral rust en comfort maar als het even nodig is dan weet de UX me ook aangenaam te verrassen met voldoende power voor een sprintje of inhaalactie. En het stuurgedrag is ook prima op orde. Al met al gewoon een heel fijne auto die ik zo weer opnieuw zou hebben gekozen. Jammer dat de nieuwe elektrische UX zo duur uitpakt en niet kan snelladen. Louwman lijkt er niet op uit om de elektrische UX op de Nederlandse weg te krijgen.
T-589-JB
Afscheid van de fijne Lexus. Na een kleine 15000 km gaan we vol elektrisch verder. Op één punt na is de UX een prettige, zuinige en comfortabele reisgenoot gebleken. Helaas liet de kleine startaccu het na enkele weken stilstaan afweten. Eenmalig jumpstarten en het probleem was weer opgelost. Maar toch bijzonder onhandig en vervelend. Een risico waar elektrische auto’s ook niet vrij van zijn.