Lexus CT 200h Hybrid Luxury Line (2011) #4

Lexus CT 200h Hybrid Luxury Line (2011)

UitvoeringCT 200h Hybrid Luxury Line
Bouwjaar2011
Jaar van aanschaf2016

zuinig

De Maserati werd erg duur in het verbruik dus tijd voor weet wat anders. Ik wissel vaak van auto en liefst zo divers mogelijk.
De Maserati ingeruild bij Lexus Ommen, ik ben stomverbaasd over het verbruik van deze hybride.. Ik hou het altijd netjes bij en mijn groottste verbruik is 1 op 19,1 geweest. Tja je mist wel wat Maserati pkaas maar goed dat weet je. Dit is ook wel weer eens leuk om te rijden. De Lexus is super compleet, dus ook met de achteruitrij camera en keyless entree. Erg handig. De kleur is hard blauw, een verademing na al die grijzkleurige hybrides op de weg. Toch begint het alweer te kriebelen en kijk ik stiekum uit naar een Lexus RX of een Dodge Nitro. Tja heb echt een autotik.