Lexus CT 200h Hybrid Business Line Pro (2012) #9

Lexus CT 200h Hybrid Business Line Pro (2012)

UitvoeringCT 200h Hybrid Business Line Pro
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2017

Kort van genoten

Soms is het plezier van een auto kort. Ik had voor deze Lexus een 14 jaar oude Mercedes met 543.000 km ingeruild. Ik had daar zelf 9 jaar in rondgereden en by far de meeste kilometers ingemaakt. Deze Lexus was heerlijk. Comfortabel, goede stoelen, fantastische wegligging. Wil je racen? Dan is dit niet jouw auto. Wel om kilometers lang in te rijden en zonder vermoeidheid weer uit te stappen. Hij is relatief stil, zeker bij lagere snelheden als je feitelijk elektrisch rijdt.
De auto had de luxe die je verwacht. De stoelen had ik genoemd, goede stereo, navigatie (de bediening is minder maar ik gebruik meestal Waze op de telefoon die actuelere kaarten heeft én betere filemeldingen). Ik heb weinig kosten gehad. Behalve benzine, geen. Simpelweg, omdat hij nu niet meer de weg op mag. Bij een ongeval is hij total loss geraakt en daardoor weet ik ook dat het een superveilige auto is. Helaas uit de praktijk. Ik heb nu eenzelfde auto, zelfde leeftijd en hoop daar zeker meer plezier van te hebben. Ik houd jullie op de hoogte.