Lexus CT 200h Hybrid Business Edition (2012)
Uitvoering | CT 200h Hybrid Business Edition |
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
De Lexus opgehaald
Vandaag de Lexus CT200h opgehaald bij Lexus Den Haag. De eerste indrukken zijn zeer positief. Alles werkt en de auto ziet er goed uit.
Rijden met de hybride aandrijflijn gekoppeld aan een CVT-automaat is nog even wennen; de auto klimt flink in de toeren bij optrekken. Eenmaal op snelheid een heerlijke reisauto.
Goede stoelen en een mooie bekleding.
Eerste beurt sinds ik eigenaar ben van de auto
Vandaag heeft de auto zijn eerste onderhoudsbeurt gehad sinds ik eigenaar ben van de auto.
Er stond keurig een vervangende leenauto klaar en de onderhoudsbeurt heeft geen verrassingen opgeleverd.
Momenteel rijd ik het meeste in de 'normal'-stand en daarin haal ik een gemiddeld verbruik van 1 op 17. Af en toe wissel ik even naar de sport-stand wanneer ik snel moet kunnen invoegen of iemand wil imponeren ;). Het is verbazend hoe snel de auto is in deze stand.
Geniet nog iedere dag van de goede geluidsinstallatie aan boord en het comfort van de auto is perfect.
Verkocht
Na vijf jaar rijplezier ga ik aanstaande zaterdag mijn Lexus CT200h omruilen.
Gedurende vijf jaar ruim 120.000 km met de auto gereden zonder problemen.
Reden voor het wegdoen is dat we een iets hogere auto zochten.
Wat ik ga missen is de goede audio installatie en het rijcomfort, hoewel de stoelen in de volgende auto ook erg lekker zitten.