Land Rover Range Rover Evoque P270e AWD Autobiography (2024)

Land Rover Range Rover Evoque
Land Rover Range Rover EvoqueLand Rover Range Rover EvoqueLand Rover Range Rover EvoqueLand Rover Range Rover EvoqueLand Rover Range Rover EvoqueLand Rover Range Rover EvoqueLand Rover Range Rover EvoqueLand Rover Range Rover EvoqueLand Rover Range Rover EvoqueLand Rover Range Rover EvoqueLand Rover Range Rover EvoqueLand Rover Range Rover EvoqueLand Rover Range Rover EvoqueLand Rover Range Rover EvoqueLand Rover Range Rover EvoqueLand Rover Range Rover EvoqueLand Rover Range Rover EvoqueLand Rover Range Rover EvoqueLand Rover Range Rover EvoqueLand Rover Range Rover EvoqueLand Rover Range Rover EvoqueLand Rover Range Rover Evoque

UitvoeringRange Rover Evoque P270e AWD Autobiography
Bouwjaar2024
Jaar van aanschaf2024

Goede ervaringen met de RR Evoque

• 10 km

Nadat ik
25 jaar diverse Jaguar typen hebt bereden ben ik overgegaan naar de Jaguar F pace . Uitstekende auto maar voor mij wat aan de grote .kant Ik rij voornamelijk met 1 of 2 personen . Bij de dealer de Evoque bekeken . Stoere auto met een plezierige lengte maat van 4.38 waardoor het parkeren ook in de stad weinig problemen geeft . Het is een hybride en dat geeft een rustig gevoel , er is geen beperking in actieradius , wel 2 motoren met veel koppel . Na 2500 km ben ik uiterst tevreden over deze auto . Stoer, stabiel en toch comfortabel . Ik rij tussen de 40 en 50 km elektrisch , afhankelijk van de buitentemperatuur . Kortom het is voor mij een maatkostuum ! Joop van Overbeek