Land Rover Range Rover Evoque 2.0 Si4 4WD Dynamic (2012)

Land Rover Range Rover Evoque 2.0 Si4 4WD Dynamic (2012)

UitvoeringRange Rover Evoque 2.0 Si4 4WD Dynamic
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2023

Niet goed genoeg

De Evoque was een heerlijke auto, ze was mooi en sexy heeft een fraai interieur, en je had altijd het gevoel in iets bijzonders te rijden. Het was een zeer luxe uitvoering met echt alles er op en er aan. Alles in de verleden tijd we houden van Engelse auto's en koesteren die. Maar ieder jaar minimaal € 3000.- aan reparaties (iedere keer wat anders) en een offerte van € 3500.- die er aan kwam hebben ons doen besluiten de Evoque in te ruilen. Ze heeft alles mee maar is terminaal onbetrouwbaar. Dat viel me echt tegen van Jaguar Landrover. Zo'n dure auto en dan deze kwaliteit leveren dat kan echt niet.

Correctie

Ik kan he vakje zou je weer een auto van hetzelfde merk kopen ? niet aan passen. Dat is dus een dikke nee want er staat nu een hele fijne BMW op de stoep. Minder bijzonder maar die doet het wel altijd.

6,0