Lancia Lybra SW 2.4 JTD LX (2000)

Lancia Lybra SW
Lancia Lybra SWLancia Lybra SWLancia Lybra SWLancia Lybra SWLancia Lybra SWLancia Lybra SWLancia Lybra - interieur

UitvoeringLybra SW 2.4 JTD LX
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2010

Ervaringen

Na een zoektocht van een paar maanden heb ik de Lancia lybra SW 2.4 JTD via autotrack gevonden bij een Lancia specialist in het oosten van het land.

Ik heb deze auto gekocht vanwege de aantrekkelijke prijs en de luxe. Omdat de Lybra toch een flinke pak kilometers heeft gereden heb ik gelijk na aanschaf een grote beurt laten uitvoeren door mijn garage.

Normaal gesproken ben ik geen Lancia liefhebber, echter de lancia Lybra SW sprong er door zijn uiterlijk echt uit.

Tot heden ben ik tevreden over de rijeigenschappen, uitstraling en kwaliteiten van de Lybra SW.

Update volgt...

284.015 km grote beurt.

Vervangen : Luchtmassameter (Bosch)
Accu
Stabilisatorstangen (voor)