Kia Venga 1.4 CVVT X-tra (2009)

Kia Venga
Kia VengaKia VengaKia VengaKia VengaKia VengaKia VengaKia VengaKia VengaKia VengaKia VengaKia VengaKia VengaKia VengaKia VengaKia VengaKia VengaKia VengaKia VengaKia VengaKia VengaKia VengaKia VengaKia VengaKia VengaKia VengaKia Venga

UitvoeringVenga 1.4 CVVT X-tra
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2009

Nieuw Kia Venga

• 550 km

Sinds 3 weken in mijn bezit,met de optie comfort pack.
Wens was een hogere instap, voldoende bagage ruimte en een zuinige motor. Veel auto's bekeken.Keuze o.a ook de de Skoda Yeti of de Fiat Doblo 2010. Toch de Venga aangeschaft mede ook om de prijs kwaliteits/prijs verhouding. Goede ervaring met mijn Kia Rio en de service van mijn dealer.Als 55 plusser van 195cm zit hij geweldig. Heeft een redelijk ruime kofferbak,die je ruimer kan maken door de achter stoelen na voren te schuiven.
In verhouding met mijn Rio rijd de Venga heel prettig.Wel is wennen doormiddel van veel schakelen om zo zuinig mogelijk te rijden.Voor verkeers drempels is de vering nog wat stug.
Ik heb de VENGA nog te kort om verder er goed oordeel te geven.

Benzine verbruik kia venga

• 600 km

Ik geef toe dat het gebruik nu in het begin tegen valt.
Ik schat 1 op 12a 13. a we hebben wel te maken met winterse omstandigheden. b hoeveel km moet ik deze auto inrijden om over het gebruik een eerlijk oordeel te vellen? c Deze Venga is voorzien van eeen start/ stop systeem waar ik tot op heden geen gebruik van heb gemaakt>