Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk GT-Line (2019) #2

Uitvoering | Rio 1.0 T-GDI 100pk GT-Line |
Bouwjaar | 2019 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
Kia Rio gt line 2019
Naar een diesel te hebben gereden op zoek gegaan naar een benzine auto. Naar wat rondneuzen kwamen we bij de kia dealer uit, en met het budget dat we hadden een proefrit gemaakt in de Kia Rio gt line uit 2019. Mijn vrouw en ik waren toch wel heel enthousiast over de rio ook mede door de rijke uitrusting, zoals stoel en stuur verwarming, nood stop assistentie, cruisecontrol, navi met dab+ Android en Apple auto, led verlichting en nog veel meer om op te noemen. Ook motorisch met de 1.0 3cil turbo motor geeft goede prestaties en is redelijk zuinig, woon werk verkeer 1:16.5 snelweg cruisecontrol 100km/h 1:20. Inmiddels is het februari 2024 en met 79000 km op de teller hebben we al flink wat gereden in ruim een jaar. Nog niks gek tegen gekomen,alleen een kleine storing in de kofferbak sensor maar dat is met garantie werk gratis verholpen. Tot nu toe zijn we nog heel erg tevreden over de kia rio!