Kia Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine (2025)
| Uitvoering | Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine |
| Versnellingen | 6, Automaat met dubbele koppeling |
| Bouwjaar | 2025 |
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand bij aanschaf | 10 km |
| KM-stand laatst | 4.942 km |
Mooie auto met kleine issues
Het is een heel prettige auto om mee te rijden en hij rijdt net als mij vorige auto, Hyundai Kona, erg zuinig. Tot op heden ben ik met mijn gebruik niet lager dan 1 op 22,5 km gereden. Ook rijdt de auto net als mijn vorige auto comfortabel. Heb voor deze auto gekozen om dat in tegenstelling tot mijn voorgaande auto, ondanks dat het zusters zijn KIA & Hyundai, deze auto tot 10 jaar garantie geeft i.p.v. de Kona die maximum 5 jaar geeft!. Minpunt vind ik in deze auto dankzij de Europese regels, de alarmen m.n. als je ook maar een kilometer te hard rijdt begint deze al te piepen. Daarnaast sinds ik deze auto heb, is m.n. het aangeven van de maximum snelheid op de display niet altijd even betrouwbaar. Deze geeft te pas en te onpas een verkeerde snelheid aan. Het lijkt soms of hij b.v. de snelheid van de parallelweg aangeeft, b.v. 60 i.p.v. 80 op de weg waar je op dat moment op rijdt. Ook op snelwegen is deze niet altijd consequent. Waar je 100 km/h mag rijden op dat tijdsmoment, wordt regelmatig 120 km/h aangegeven!
PRIVATE LEASE Kia Niro
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Kia Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine |LMV| TREKHAAK|APPELCARPLAY/ANDROIDAUTO|
- 2024

Kia Niro 1.6 Hybrid DynamicLine 7 JAAR GARANTIE
- 2022

Kia Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine Airco - Apple Carplay/Android Auto - Cruise Control - Navigatie - Vervolgbotsing Preventie - Fabrieksgarantie tot 10-2031
- 2024

Dit zijn de beste plug-in hybride auto’s tot €45.000

Goedkoop zijn ze niet meer, wel hybride: Dacia Duster vs Kia Niro - Vergelijkende Test

Dit zijn de beste hybride auto’s tot 35.000 euro

Praktijkervaring Kia (e-)Niro: hoe goed is de tweede generatie?