Kia Ceed 1.6 GDI Premium Pack (2013)

| Uitvoering | Ceed 1.6 GDI Premium Pack |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2013 |
| Jaar van aanschaf | 2013 |
| KM-stand bij aanschaf | 45 km |
| KM-stand laatst | 2.800 km |
gewoon fijne auto
op 25 januari onze Ceed Pemium Pack opgehaald. Het is echt een luxe comfortabele auto met alle denkbare accesoires. Fijne stoelen die elecktrisch instelbaar zijn en in 2 posities op zijn te slaan. De eerste kilometers was het echt genieten, maar je went snel aan de luxe. De auto stuurt goed met de stuurbekrachtiging om de middelste stand. Comfort vindt ik zelf te licht en het verschil tussen "normaal" en "sport" is minimaal. Inmiddels 2000km en zeer tevreden tot nu toe. Binnenkort een lange rit naar frankrijk , ben zeer benieuwd hoe we dit gaan ervaren.
Tot opheden nog steeds blij en zeer tevreden. Het verbruik tot nu toe is +/- 7,6 liter /1000Km wat niet super zuinig is maar voor een "ongeblazen" GDI niet echt slecht.
nog steeds top
Nu inmiddels 2800 km met de Cee'd gereden.
Veel woon werk ritjes, maar ook een paar langere ritten. De Cee'd bevalt gewoon super goed. De Premium Pack uitvoering lijkt wat over de top maar het is gewoon heelijk om (als het koud is) de stoel verwarming en de stuurvewarming aan te zetten. (was nooit een fan van dergelijke accoires maar geniet er nu enorm van) De wegligging zeker met de 17"ich velgen is top. de stuurbekrachtiging in normale stand is het prettigst. Tot op heden dus geen min puntes kunnen optdekken. Binnenkort gaan we met de Cee'd naar Frankrijk ik ben benieuwd hoe het is om een dergelijk lange rit te maken.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Kia Ceed cee'd Sportswagon BJR 2012 1.6 GDI 135 PK Plus Pack CRUSIE | TREKHAAK | PDC ACHTER | CLIMA | NAVI | LMV
- 2012

Kia Ceed Cee'd Sporty Wagon 1.4 CVVT Navigator Plus Pack NAVI CRUISE CAMERA TREKHAAK AFNEEMBAAR
- 2012

Kia Ceed cee'd Sporty Wagon 1.4 CVVT Navigator Plus Pack | RIJKLAAR | Climate | Cruise | Navi

Vergelijkende Test: Nissan Pulsar - Kia Cee'd - Toyota Auris

Mazda 3 - Kia Cee'd - Peugeot 308 - Ford Focus - Toyota Auris

Kia Cee'd 1.6 GDI Plus Pack (2012)

Opel Astra - Ford Focus - Kia Cee'd - Volkswagen Golf