Kia Ceed 1.6 GDI BusinessLine (2014)

Kia Ceed
Kia CeedKia CeedKia CeedKia CeedKia CeedKia CeedKia CeedKia CeedKia CeedKia CeedKia CeedKia CeedKia CeedKia CeedKia CeedKia CeedKia CeedKia CeedKia CeedKia CeedKia CeedKia CeedKia CeedKia CeedKia Ceed SWKia Ceed SW

UitvoeringCeed 1.6 GDI BusinessLine
Bouwjaar2014
Jaar van aanschaf2014

Nieuwe Kia Ceed

• 250 km

Hier een eerste review van mijn nieuwe Kia ceed 1.6 business line. Afgelopen vrijdag opgehaald. Mijn 4e kia inmiddels, en nu maar eens voor een benzine uitvoering gekozen.Mijn vorige was een diesel, en na 320.000 km en 4 jaar maar eens een nieuwe geprobeerd. Voor mijn beroep(proefrijlessen), tot nu toe zeer positieve ervaringen met Kia, dus waarom een ander merk kiezen. De nieuwe bevalt tot nu toe uitstekend, in alles is deze auto weer een paar klassen beter dan de vorige. Het weekend gebruikt om er lekker veel in te rijden, en vanaf maandag gaan er weer leerlingen in rijden. De volgende review zal ik over een paar duizend km doen. In de 26 jaar dat ik dit werk nu doe, en bijna alle merken auto heb gehad, kan ik zeggen dat er maar 1 merk is dat me niet in de steek heeft gelaten, en dat is kia. Buiten de normale slijtages, gebeurt er nauwelijks iets waar je je zorgen over maakt. En de auto,s worden behoorlijk zwaar belast. Ik ga vandaag nog even genieten van de nieuwe, en zal over een tijdje nog een review doen.

PRIVATE LEASE Kia Ceed