Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 177kW Limited (2011)
Uitvoering | Grand Cherokee 3.0 CRD 177kW Limited |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
Alles is Grand bij deze Jeep
Vorig jaar oktober deze Grand Cherokee Limited gekocht. Zat te twijfelen tussen de overland en de limited maar vind het stuur vd limited mooier en wilde liever geen luchtvering. Mijn limited heeft ook het panorama dak wat voor mij een must was.
De auto rijdt fantastiisch, woon een groot deel van het jaar in spanje en de rit is nog nooit zo comfortabel geweest. Brandstof verbruik valt me mee, 1 op 11 op de lange afstand en 1 op 10 bij gemengd gebruik.
Natuurlijk zijn de beurten wat duurder bij een jeep, de 80000 (B)beurt koste 1200€.
Helaas net de eerste keer pech gehad, de auto ging niet meer voor of achter uit. Versnellingsbak bleek kapot, wel vreemd voor een auto met 92000km op de teller. Ondanks dat de auto buiten de garantie zit betaald Jeep gelukkig 70% van de kosten(netjes!), maar nog steeds een aardig bedrag.
Volgende week krijg ik hem weer terug en ik kijk er naar uit want rijden met de Jeep is een klein feestje. Je zit lekker hoog, stoelen zijn geweldig ook al hebben ze wat weinig zijdelingse steun. Veel ruimte , ook achterin en een geweldige stereo, ook al is de bedieningsvriendelijkheid van de stereo niet op Ipad niveau. Al met al een erg fijne auto.
- Betrouwbaarheid3
- Prestaties4
- Comfort5
- Kosten3
Uitgelicht aanbod

Jeep Grand Cherokee 3.6 Overland | 120.000km NAP | Panoramadak | Stoelkoeling | Camera | Leder | Xenon | Memory | Trekhaak
- 2011

Jeep Grand Cherokee 3.6 Overland | Cruise Control | 18 INCH | PDC achter
- 2011

Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD Limited * Full Options * Leer * Navi * Bi Xenon * El. stoelen * Keyless * Afn. trekhaak * Camera * 4x Stoelverwarming * Auto in goede staat * Technisch goed onderhouden auto * Serieuze eigenaren
- 2013

Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 Overland (2011)

Jeep Grand Cherokee

Rij-impressie Jeep Grand Cherokee