Jaguar XJ8 4.2 Executive (2004)

autoreview

Jaguar XJ8 4.2 Executive (2004)

Signalement

UitvoeringXJ8 4.2 Executive
Versnellingen6, Automaat
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2013
KM-stand bij aanschaf177.000 km
KM-stand laatst180.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Verandering van MB naar een Jag

 • 180.000 km

Na jaren lang trouw aan Mercedes geweest heb ik toch de overstap gemaakt om een Jaguar aan te kopen.
Vond het model jaren terug geweldig en klassiek maar door velen afgeraden door de betrouwbaarheid.
Toch maar zelf op onderzoek gegaan en verschillende forums bezocht om advies.
Een Jaguar met een Ford V8 lijkt toch betrouwbaarder te zijn dan men doet vermoeden. Km standen van boven de 300.000 lijken zelfs normaal te zijn.......
Toch maar even mee gereden met enkele aangeboden XJ's. Onvoorstelbaar zijdezacht rijd een XJ 4.2. Eigenlijk niet te beschrijven wat hoe de XJ al zijn versnellingen soepel oppakt.
Verbruik vind ik abnormaal zuinig voor zo een grote auto. Heb er zelfs bij een snelheid van 120 km/uur 8 ltr op mijn verbruik display staan.

Kortom, geen haartje spijt dat ik de overstap heb gemaakt van MB naar een Jaguar. Het is de eerste maar zeker niet de laatste.........

4,0
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (10)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens