Jaguar F-type Coupé 3.0 V6 S/C 340pk (2017)
Uitvoering | F-type Coupé 3.0 V6 S/C 340pk |
Bouwjaar | 2017 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
Gentlemen's sportscar
Ik heb een aantal jaren geleden een Jaguar XK gehad waarvan ik enorm heb genoten. Prachtig design met de geweldige V8! Na een aantal jaren wilde ik toch wel weer iets anders en er volgden een Porsche Boxster S en een BMW Z4, beiden ook geweldige auto's maar ik miste beleving. Dus na enig zoekwerk op deze F-type uitgekomen. Ik vind het design geweldig en ook de rijeigenschappen zijn super. De auto is zowel heel sportief maar zeker ook als relaxte cruiser te berijden. Het geluid van deze V6 is m.i. onovertroffen (en soms tegen het ordinaire aan). Ik heb er in ruim een jaar 4000 km mee gereden (het is dus niet mijn daily driver) en elke meter is een feestje. Ook over de betrouwbaarheid kan ik vooralsnog zeer tevreden zijn. Geen piepje, geen kraakje, laat staan een defect. Een auto die prestaties combineert met een sportief en chique jasje. Deze gaat voorlopig niet meer weg!

Jaguar F-type 5.0 V8 R Convertible
- 2017

Jaguar F-type 3.0 340pk RWD V6 Convertible | Carbon velgen | Dealer Onderhouden | Memory Seats | Active Exhaust |
- 2017

Jaguar F-type 3.0 V6 Convertible / Camera / Leder / Keyless / Memory seats / 19'' / Sportuitlaat