AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI HEV Premium (2025)

| Uitvoering | Tucson 1.6 T-GDI HEV Premium |
| Versnellingen | 6, Sequentiële Automaat |
| Bouwjaar | 2025 |
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand bij aanschaf | 6 km |
| KM-stand laatst | 709 km |
De eerste kilometers
Wat een verschil, wij komen uit een Tucson van 2006 en met 306000 km op de teller.
Ja, die moest eruit omdat de onderdelen slecht te krijgen waren.
Nu deze oude Tucson voor ons, is dit een wereld van verschil, heel stuk zuiniger, comfortabel, heel stil, grotere kofferbak en met allerlei hulpmiddelen.
Het enige kleine minpuntje op het comfort zijn de richels die wat meer worden doorgegeven, ja ik moet wel eerlijk ook al stoort het mij niet.
Wordt vervolgd.
10,0
PRIVATE LEASE Hyundai Tucson
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Hyundai Tucson 1.6 T-GDI PHEV Comfort Smart | 2WD | Nieuw | Snel leverbaar
- 2025
€ 45.390

Hyundai Tucson 1.6 T-GDI HEV N Line - RIJKLAARPRIJS - All Seasonbanden - 360 graden Camera - Adaptive Cruise Control - Afneembare Trekhaak
- 2024
€ 37.950

Hyundai Tucson 1.6 T-GDI PHEV N Line 4WD (Nieuw Model) / Panorama / HUD / ACC / CarPlay / Cam
- 2024
€ 41.900
Autotest

Test Hyundai Tucson 1.6 T-GDI PHEV - Nieuw dashboard is fijn, nieuwe elektromotor klein plusje

Hyundai komt met sportief aangeklede Business Editions
Nieuws

Hyundai Tucson viert twintigste verjaardag met feestuitvoering

Elektrische Porsche Cayenne: sneller dan 911 Turbo S