Hyundai Ioniq 6 77.4kWh Connect (2024)
Uitvoering | Ioniq 6 77.4kWh Connect |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
IONIQ 6 Connect
Sinds kort ben ik in het bezit van een IONIQ 6 in de Connect uitvoering.
Ik mocht van de werkgever een nieuwe auto uitzoeken en ik had voor mezelf al besloten dat ik deze keer voor elektrisch wou gaan.
Ik rijd voor mijn werk gemiddeld 1000 km per week en wou dan ook zeker een auto met een grote accu capaciteit waardoor ik de werkdag kan rijden zonder tussentijds te hoeven laden. De Tesla viel voor mij gelijk al af omdat ik geen fan ben van het dashboard oftewel alleen een grote iPad in het midden en dat is het. Mijn vrouw zit ook veel op de weg voor haar werk en zei, ik zag laatst een gave Hyundai rijden, dus ik op internet naar de Hyundai-site en toen wees ze de IONIQ 6 aan. Ikzelf had nooit aan deze auto gedacht, maar ik vond het model altijd al wel wat hebben, dus toen zijn we in het weekend gaan kijken bij de Hyundai-dealer en ik was positief verrast. Het eerste wat me opviel was de binnenruimte wat is dit een grote auto! Ook vind ik persoonlijk de auto erg gave lijnen hebben en het is eens een keer wat anders. We konden dezelfde dag ook gelijk een proefrit maken en ook daarover was ik positief verrast.
Ook voelt de auto sneller aan als de 229 pk die hij op papier heeft.
Na de proefrit gelijk een offerte laten maken en uiteindelijk gekozen voor een Connect uitvoering in de kleur Abyss Black (Parelmoer) met de 20 inch velgen. Ik heb de auto momenteel 3 weken in bezit en heb er 2800 km mee gereden, ik rijd het meest snelweg kilometers en mijn gemiddelde verbruik ligt dan op zo’n 17 kWh per 100 km waardoor ik zo’n 450 km per laadbeurt kan rijden.
Tot nu toe ben ik erg positief over de auto en ik zal dan ook de review updaten zodra ik meer kilometers heb gereden.
1 jaar in bezit
Inmiddels 1 jaar en 58000km verder. De auto bevalt nog steeds erg goed.
In de wintermaanden reed ik nog makkelijk 400km met een volle accu.

Hyundai Ioniq 6 First Edition AWD 77.4 kWh / 519 KM WLTP / Stoel- & Stuurverwarming / LED Pixel Verlichting / Schuif- & Kanteldak / 20 Inch / NL Auto /
- 2023

Hyundai Ioniq 6 Style 53 kWh - ORIGINEEL NEDERLANDSE AUTO - ELEKTRISCHE ACHTERKLEP - APPLE CARPLAY/ANDROID AUTO - NAVIGATIE FULL-MAP - ADAPTIEVE CRUISE CONTROL - KEYLESS ENTRY/START - PARKEERSENSOREN VOOR EN ACHTER - LICHTMETALEN VELGEN 18" INCH
- 2024

Hyundai Ioniq 6 First Edition AWD 77.4 kWh EENMALIGE AANBIEDING!
- 2024