Honda Stream 1.7 ES (2001)
Uitvoering | Stream 1.7 ES |
Versnellingen | 5, |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2001 |
Een veelzijdige auto, met vele gebruikersmogelijkheden. Indien korte afstanden vermeden worden is een nette 1 op 13,5 haalbaar (dan hoef je nog niet echt op je gaspedaal te letten).
De auto voldoet prima onder de 130 km per uur. Daarboven maakt de Honda Stream wat lawaai. De Honda stuurt prima, een snelle bocht is best mogelijk (en dat voor een MPV).
Tot nu toe heeft de auto me nog niet in de steek gelaten, dit verwacht ik ook niet van een Honda (bij de eerste 10.000 km wel even letten op het olie verbruik, ik moest wat toevoegen, nu lijkt de Honda geen olie te verbruiken.
De auto zit prettig; de stoelen zijn goed. Ik vind wel de standaard uitrusting wat mager, voor het geld had ik minimaal een klokje, een boordcomputer en cruisecontrol verwacht. Het is wel al mijn zesde Honda.
Update: De auto gaat me steeds beter bevallen, het lijkt wel of deze nu goed is ingereden. Ik rij er met groot plezier in.
Onlangs nog op vakantie geweest met 5 personen, geen centje pijn. Het gebruik ligt in de zomerperiode op een keurige 1 op 14 (da’s toch netjes). Geen verstoringen of olieverbruik. Indien je wil opschieten met deze auto is dat ook geen probleem, 170 km/h is voor deze auto als kruissnelheid gewoon comfortabel te noemen.
Update: Inmiddels 40.000 km met deze auto gereden. Nog steeds geen problemen ondervonden. Wel bij 35.000 km nieuwe voorbanden gemonteerd. Kennelijk gaat slijtage van banden bij een MPV wat harder dan bij een "gewone" auto. Ben benieuwd of de Michelins wat langer meegaan. Achterbanden zijn nog zondermeer goed.
Geen