Honda S2000 (2000) #3
Uitvoering | S2000 |
Bouwjaar | 2000 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Als autoliefhebber koop ik zo om de 2 jaar een andere auto. Het is een beetje een sport geworden om met inruil + steeds een vast budget (minder mag wel, meer niet) een zo leuk mogelijke auto aan te schaffen die mij het meeste rijplezier verschaft. Ik ben niet merkentrouw en geef ook niks om een zogenaamd \"status\" merk. Een auto moet fun bieden volgens mijn criteria. Een auto die bij 200 km/h aanvoelt alsof die 100 km/h rijdt wordt vaak gekwalificeerd als een zeer goede auto. Zal best, maar niet voor mij. Als ik 140 rij wil ik juist het gevoel hebben alsof ik 200 rij. Zeker in Nederland erg handig. Verder moet de auto strak sturen en niet op elke straathoek staan. Zo heb ik de afgelopen jaren diverse Porsches, Alfa Sipder en een TVR gehad.
Ben bang dat de Honda langer blijft dan de gebruikelijke 2 jaar. Bevalt me prima, gewoon volgens mijn wensen op maat gemaakt.
Remmen incl. remleidingen vervangen ivm roest.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee