Honda Accord 1.8i S (2000)

Honda Accord

UitvoeringAccord 1.8i S
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2002

Geweldige grijze muis.
Dit is alweer mijn 5e honda.
Omdat ik veel zakelijke kilometers rij, wilde ik eerst een audi a4 diesel kopen, omdat de honda vrij weinig ruimte heeft in de kofferbak als je LPG installeerd. Tot ik een 5 deurs uitvoering zag staan met gas onderbouw. Ideaal!
Zoals bekend van honda: een prima wegligging, stil, en redelijk zuinig, al is het verbruik t.o.v. de vorige accord iets toegenomen (1 op 9,5L).

Ik heb er weinig problemen mee gehad,alleen een
kapotte lambda-sonde,wat startproblemen gaf.
Dit is echter onder garantie verrekend,dus prima geregeld.
Toch zal ik binnenkort gaan diesel rijden,aangezien de nieuwe honda diesel uit is,en geweldig rijdt!Wat een verschil met een passat..
Dit moet je proberen.