Ford Mondeo (2020)
Bouwjaar | 2020 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
Mondeo Turnier
Ben sindskort op pensioen en heb mijn wagen gevonden een afkomstige Ford mondeo TURNIER een vde laaste benzine versie namelijk 15 lbenzine ecoboost 4pitter 165pk is een droom van wagen aangezien hij in Duitsland is ingereden en dat voel je aan zijn prestatie is Direktie wagen rechtstreeks van hoofdzetel dus full option heb hem gekocht voor prijs dat je hem niet kon laten staan 20k dus koopje heb heel mijn wercariere met bedrijfswagens rondgereden ook met Ford maar moet wel zeggen dat Ford wagens blindelings betreffende rijgedrag er zo uit te halen is dus op pensioen en dan zoeken en gevonden spijtig dat de Mondeo aan zijn laatste jaar bezig is voor zo prachwagen spijtig nu met de hybride dat nu hellemaal zijn zijn kaars stilletjes zal doven maar ja ik heb er nog één en ben daar zeer fier en trots over

Ford Mondeo Wagon 1.5i 160pk Titanium ECC/cruise/navi/PDC/lm velgen
- 2016

Ford Mondeo Wagon 2.0 IVCT HEV Titanium | Winterpakket | Cruise Control Adaptief | Keyless Go | Parkeercamera | Dodehoekdetectie |
- 2020

Ford Mondeo Wagon 2.3-16V Titanium Automaat Airco Navigatie Trekhaak Cruise control Inruil Mogelijk!
- 2007