Ford Kuga 2.5 Turbo AWD Titanium (2009)

Ford Kuga 2.5 Turbo AWD Titanium (2009)

UitvoeringKuga 2.5 Turbo AWD Titanium
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2009

Hij komt eraan

• 15 km

Eindelijk hij komt eraan. Mijn nieuwe Ford Kuga. (zie ook blogs)
We zijn geemigreerd naar Zwitserland, en dus op zoek naar een nieuwe auto. 4wd (nu echt noodzakelijk) en bij voorkeur SUV ivm hoogte, gemak,luxe en positieve ervaringen met mijn outlander.

De auto ga ik van de week ophalen en zal hier zeker reviews gaan schrijven. Het betreft een Kuga 2,5T benzine uitvoering (benzine was hier goedkoper dan diesel, nu is de prijs hetzelfde overigens) gekozen voor de Kuga ivm de looks, waarde voor het geld, hopelijk positief (ford)rijgedrag. De diesel is voor mij te zwak gemotoriseerd en vandaar de Benzine.

Het betreft de 4wd Titanium uitvoering in de kleur Electric White. (zal proberen een foto te plaatsen, maar de kleur is in het echt veel mooier dan op foto's, een beetje parelmoer wit)
Naast de uitgebreide uitvoering van de Titanium heeft deze de volgende extra's:
-Executive pakket (zwart lederen bekleding, panorama glazen dak, Xenon verlichting, electrisch verstelbare en verwarmde stoelen voor met geheugen, parkeersensoren voor en achter)
- DVD navigatie en media systeem met touchscrean, achteruitrijcamera, Ipod aansluiting, 8 speaker etc.
- Keyless entry
- Styling pakket (rvs dakreling, donkergetinte ramen achter)
- Automatisch inklapbare buitenspiegels.

Doordat ik redelijk snel een auto wilde was alleen een automaat voorhanden, geen straf denk ik (maar voorkeur was toch voor handgeschakeld), maar hoe de auto is laat ik hier zo snel mogelijk weten.

Dit als opwarmer omdat ik zag dat er nog geen Kuga benzine reviews voorhanden zijn.

6,0

PRIVATE LEASE Ford Kuga