Ford Ka 1.3i (1998)

Bouwjaar | 1998 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
eerste auto
ford ka was mijn eeste auto in 2009 ton ik mijn rijbewijs haalde
ik heb er net 1 jaar schade vrij gereden.
ik had mijn autotje nog niet zo lang, ik zo tros als een pauw al mijn spaar centjes zaten er in toen reed een collega op 17 december 2009 een duik er in ik zo helig in de kop als een stier om dat ik gezegt had rij nouw nie te hard het is gelad om dat de sneeuw vast gereden en heele maal op stelcom platen een vlinke duik er in aan de bestuurder's kant de deur wil slecht tot een kier open de wiel heeft ook een op donder gahad er is een nieuwe as onder gekomen en een nieuwe bumper maanden later ruik ik een brand geur in de auto ik niet weten wat het was ik de anwb gebeld als ik wel of nie kon mag door rijden die kon niks vindenhij achter mijn aan gereden naar mijn huis nog maals kijken en niet gevonden tot dat de auto van mijn auders naar geregae moets ik er heen met de KA en mijn auders gewoon met hun auto mijn moe heeft mijn naar het werk gebracht en terug naar huis gereden en toen vond ze dat de KA inhielt met op trekken ze dacht het zal wel aan zort auto lichen mijn ouders hebben een renault
toen was hun auto klaar toen heb mijn va in de KA gereden en die vond dat de auto nie vijn rijde hebben ze gelijk de auto bij de geragae laten staan bleek dat de linker voor rem was vast gelopen en verbrand. verder geen moter problemen gehad met de KA