Ford Ka 1.2 Titanium (2009)

Ford Ka 1.2 Titanium (2009)

UitvoeringKa 1.2 Titanium
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2009

problemen motor en lak

Mijn auto heb ik vorig jaar opgehaald na ongeveer 3 maanden te hebben gewacht, mijn zwager heeft helaas langer moeten wachten, nl. 10 maanden terwijl we de Ka's op dezelfde datum hebben besteld. Erg blij met mijn 1e nieuwe auto, is helaas na een jaar niet echt meer. Ten eerste omdat de lak, ik heb kleur Blush, niet mooi meer. Er zitten snel krasjes op, volgens de monteur komt dit van het afdekken van de auto tijdens de vorst. Wat me erg onwaarschijnlijk lijkt. Ook veel witte plekjes op m'n motorkap van de steenslag. Ik weet dat dit kan gebeuren, maar zo veel is wel heel erg. Dit heb ik aan Ford Nederland gemeld en zij vinden dat je dan de dealer moet inschakelen. Die geeft aan dat hij alles doorgemeten heeft en dat alles goed zou moeten zijn. Echter is de lak een unikleur en daar zie je nu eenmaal veel op waren zijn woorden. Erg teleurstellend en vraag me af of nog meer mensen hier last van hebben.
Verder maakt de motor van de auto een tikkend geluid tussen de 1000 en 2000 toeren. Tijdens de 1e onderhoudsbeurt heb ik opnieuw een afspraak moeten maken en daarna is de auto weer bij de garage geweest. Daar hebben ze een toevoeging aan de motor gedaan en wanneer het nog niet over was, mocht ik terugkomen. Helaas is het geluid nog niet weg. Vandaar dat ik as zaterdag weer naar de garage ga en m'n Ka'tje weer ga afgeven :( Ben verder erg tevreden met m'n auto, mooie kleur, goed geluid van de radio en zit en rijdt lekker. Is niet de snelste, maar dat scheelt boetes :).

6,0