Ford Ka 1.2 Comfort (2011)
| Uitvoering | Ka 1.2 Comfort |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2011 |
| Jaar van aanschaf | 2011 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Na een jaar met de Ka
Gewoon een degelijke auto, welke compleet is uitgerust.
Auto is van alle gangbare gemakken en comfort voorzien. En dat voor in auto in deze klasse. Zelfs electrisch verwarmde spiegels.
De Ka voelt degelijk aan. Als je een deur dicht doet, dan gaat er een deur dicht en geen blikkerig geluid ofzo. Kofferbak is zelfs ruim te noemen.
Rijd lekker en comfortabel, wel wat moeite met korte wat hogere verkeersdrempels.
Maar of het een auto is om ermee naar Zuid Frankrijk rijden? Het kan zeker, maar wij vinden de auto daar niet echt geschikt voor.
Dus gewoon een leuke en fijne 2e auto waar we (met name mijn vrouw) met plezier in rijd.
Is negatiefs, nee niet echt of je moet met een vergrootglas gaan zoeken dan zijn er twee puntjes te vinden.
Stuur is helaas in deze uitvoering niet met leer bekleed en de twee bedieningshendels zitten wat ver van het stuur af zodat je je handen van het stuur moet halen om ze te bedienen, met name de linker handel.
Maar mogelijk komt dat ook omdat wij beiden niet echt grote handen hebben ;o)
Als extra hebben wij alleen een middenarmsteun en carkit voor de telefoon laten monteren.
De auto is een echte aanrader voor in deze klasse.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Met €6.500 op zoek naar een compacte auto

Dit zijn de beste beginnersauto's onder de 3000 euro