Ford B-MAX 1.6 TDCi Titanium (2013)

Ford B-MAX
Ford B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAX

UitvoeringB-MAX 1.6 TDCi Titanium
Bouwjaar2013
Jaar van aanschaf2013

Op 2 november-2013 mijn nieuwe auto opgehaald, wat een topper.
Was verwend door het rijden van een automaat, maar wat schakelt deze auto heerlijk soepel en wat een genot om in te rijden.
1e week een verbruik van 18,8 gerealiseerd
Een hele prettige auto met in deze uitvoering heel erg veel extra's een plezier om hiermee op en neer naar mijn werk te mogen rijden.
Houdt u van de prestaties van deze auto op de hoogte.

Verslag

Rij nu 2,5 maanden met deze auto en vindt het een super comfortabele auto om mee te rijden.
In en uitstappen achterin voor oudere mensen is top.
Bedieningsgemak is naar volle tevredenheid.
Als ik een minpunt zou moeten melden dan is dat de windgevoeligheid, maar dat is met de voorbije stormen niet zo heel erg raar.
Verbruik met deze diesel ligt rond de 1 op 20 ben zeer te spreken.
---
Wordt vervolgd.